counter create hit

مطالب مرتبط:

طرح استحقاق درمان تا سه ماهه‌ دوم سال جاری در کشور اجرا می‌شود

همشهری آنلاین: معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران از اجرایی شدن طرح استحقاق درمان تا سه ماههâدوم سال جاری در کل کشور خبر داد.

پاستا موجب چاقی نمی‌شود

همشهری آنلاین: مطالعه جدید نشان میâدهد خوردن پاستا در قالب یک رژیم غذایی سالم نقشی در چاقی ندارد.

وضعیت جنین در رحم، چه تاثیری بر آینده اش دارد؟

آن چه که در رحم اتفاق می افتد، می تواند بر شانس مبتلا شدن هر انسان به بیماری هایی مانند بیماری های قلبی و سرطان ها در دوره های سنی بسیار دور تاثیرگذار باشد. ...

راهنمای کامل برای شناخت سکته ی مغزی

راهنمای کامل برای شناخت سکته ی مغزی

سکته ی مغزی یک مشکل جدی و یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در آمریکا است. سکته ی مغزی زمانی اتفاق می افتد که رگی خونی در مغز پاره و یا مسدود شود. اگر درمان صورت نگیرد سلول های مغز به سرعت شروع به مردن می کنند. نتیجه این اتفاق ناتوانی جدی بدنی و یا مرگ است. ...

بیماری را دلیل کافی برای استعفای نجفی نمی‌بینیم

عضو شورای شهر تهران گفت: صدراعظم نوری بیماری را دلیل کافی برای استعفای نجفی نمی بینیم.

دل درد در کودکان، مشکل از کجاست

اگر همه ازمایش ها نرمال است ممکن است بلع خلط سرماخوردگی باعث دل درد می شود.

درمان طبیعی موخوره، بانوان بخوانند

استفاده از راه های طبیعی هیچ گاه ضرر ندارد و می تواند بسیاری از مشکلات را هم حل کند و به موهای ما جانی تازه ببخشد.

درمان طبیعی جوش های کمر، مخصوص زنان

روغن درخت چای می تواند به کشتن باکتری های عامل جوش ها کمک کند.

۸ بیماری و عارضه ای که با مصرف قارچ ایجاد می شود

سمیه ذاکری درباره برخی عوارض مصرف قارچ اظهار کرد: قارچ به اسم فُطر در کتب طب ایرانی دارای طبیعت سرد و تر است, مصرف مداوم آن موجب نازایی و بیماری های سرد و تر مانند سکته و فلج می شود؛ بهتر است کمتر مصرف ش ...

غیرمجازهای خوراکی در دوران بارداری

بارداری یکی از مهم ترین دوران زندگی زنان است. در این دوره زنان با تغییرات بسیاری مواجه می شوند که نه تنها جسم بلکه افکار، اولویت ها و سبک زندگی آنان را نیز دستخوش تغییر می کند. ...

ابهام در علت مسمومیت اهالی سپیدان/عامل ویروسی یا نشت فاضلاب!

موضوع علت مسمومیت تعدادی از اهالی شهرستان سپیدان در استان فارس، همچنان در هاله ای از ابهام قرار دارد.

فروشگاه های تجهیزات پزشکی حق تجویز سمعک به بیمار را ندارند

عضو هیات مدیره انجمن علمی شنوایی شناسی ایران، گفت: شرکت های وارد کننده و فروشگاه های تجهیزات پزشکی حق ارائه سمعک و ارتباط مستقیم با بیمار را ندارند.

لکه های قهوه ای پوست در بارداری، درمان خانگی

ویتامین C در دوران حاملگی برای زنان لازم و ضروری است فقط پوست آنها را دور نریزید و به پوستتان بزنید.

9 سوالی که باید از متخصص زنان بپرسید

9 سوالی که باید از متخصص زنان بپرسید

  سوالاتی که باید از متخصص زنان بپرسید امروزه بسیاری ازخانم ها بدون مراجعه به متخصص زنان رابطه زناشویی برقرار می کنند که درواقع می توان گفت این از اشتباهات رایج زنان است ، به همین خاطر ریسک بیماری های زنان افزایش میابد. متخصصان زنان و زایمان تنه ...

ترش کردن معده در زنان، راه درمان

ترش کردن معده دردِ سوزاننده ای است که تا گلو هم می رسد و در بهترین حالت، ممکن است فقط کمی برای تان آزاردهنده باشد.

نکات طلایی هنگام گرفتن رژیم های لاغری

بیشتر افرادی که قصد گرفتن رژیم لاغری دارند اغلب پرسش هایی برای شان مطرح می شود که بی پاسخ می ماند. در این نوشتار قصد داریم به مهم ترین این موارد بپردازیم. ...

گرسنگی احساس درد مزمن را قطع می کند

محققان درتحقیقات جدیدبا آزمایش برروی موش به این نتیجه رسیدندکه گرسنگی یک مسیرعصبی رافعال می کندکه مانع ادراک وپاسخ به دردمزمن می شود. یافته های این پژوهش، اهداف جدیدی برای درمان دردمزمن عصبی وخفیف است. ...

الگوی تغذیه ای ایرانی ها سالم نیست

الگوی تغذیه ای ایرانی ها سالم نیست

یکی از برنامه های بهبود تغذیه جامعه در ایران، تعریف سبد غذایی مطلوب برای تمام گروه های سنی جامعه است. به گزارش تجارت نیوز، این سبد در حال حاضر برای همه گروه های سنی شامل کودکان یک تا دو سال، کودکان سه تا شش سال، افراد سه تا ۱۸ سال، گروه سنی ۱۸ تا ۶۰ سال و گروه سنی ۶۰ سال به بالا به صورت جداگانه تعریف شده است. سبد غذایی جداگانه ای نیز برای گروه مادران باردار تنظیم شده است. براساس این سبدغذایی، هر فرد ایرانی باید روزانه ۳۲۰ گرم نان، ۱۰۰ گرم برنج، ۲۰ گرم ماکارونی، ۲۶ گرم حبوبات، ۷۰ گرم سیب زمینی، ۲۸۰ گرم سبزی، ۲۶۰ گرم میوه، ۴۸ گرم گوشت قرمز، ۵۰ گرم گوشت سفید، ۲۴ گرم تخم مرغ، بین ۲۲۵ تا ۲۴۰ گرم شیر یا لبنیات، ۳۵ تا ۴۰ گرم روغن و ۴۰ تا ۵۰ گرم قند و شکر مصرف کند. سبد غذایی مطلوب ایرانیان حاوی میزان کالری و ریزمغذی های لازم وضروری برای هریک از گروه های سنی است که باید به صورت روزانه مصرف شود. وزارت بهداشت تعریف سبدغذایی مطلوب را مطابق قانون انجام می دهد و در صورتی که این سبد غذایی را تصویب کند، حتما دستگاه های مسئول برنامه هایی برای تأمین حداقل نیازهای افراد آسیب پذیر خواهند داشت. در حال حاضر مهم ترین موضوعی که در الگوی مصرف مواد غذایی ایرانیان وجود دارد و بیشترین تفاوت را با الگوی موادغذایی مطلوب نشان می دهد، میزان بالای مصرف نان و غلات است، اما میزان مصرف گروه میوه ها و سبزی ها باید در کشور افزایش یابد. بر اساس مطالعه آگاهی و عملکرد تغذیه ای کشور، ۸۲ درصد مردم روزانه از قند و شکر استفاده می کنند. ۱۵ درصد مردم نیز از نوشابه های گازدار و آبمیوده های صنعتی که دارای قند افزوده هستند استفاده می کنند. ۲۱ درصد مردم به عنوان میان وعده از کیک و بیسکوییت استفاده می کنند. ۱۰ درصد مردم نیز روزانه شکلات و شیرینی می خورند. شیوع دیابت در ایران حدود ۱۰ درصد گزارش شده است. ۴۹ درصد زنان و ۳۹ درصد مردان ۱۵ تا ۶۴ ساله در کشور نیز دچار اضافه وزن و چاقی هستند. مصرف روزانه شکر در ایران نیز روزانه ۶۶ گرم گزارش شده است. در حالی که بر اساس سبد مطلوب غذایی مصرف روزانه قند و شکر حداکثر ۴۰ گرم توصیه شده است. کاهش میزان قند در صنایع غذایی از طریق بازنگری استاندارد میزان قند در محصولات غذایی، کاهش هزینه نوشیدنی های سالم از طریق جایگزین های شکر در نوشابه ها، نوشتن میزان قند و کالری در برچسب محصولات غذایی و ممنوعیت تبلیغات نوشابه ها، آبمیوه های دارای قند و سایر محصولاتی که دارای قند افزوده هستند، حذف نوشابه ها و مواد غذایی شیرین در بوفه های مدارس و محدود کردن استفاده از شیرین کننده های مصنوعی و جایگزین های شکر در محصولات، جزو راهکارهایی هستند که وزارت بهداشت برای کنترل مصرف قند در کشور انجام داده است. براساس برآوردهای انجام شده میزان مصرف نمک در کشور ما دو برابر بیشتر از میزان توصیه شده توسط سازمان جهانی بهداشت است. این سازمان توصیه کرده است که روزانه کمتر از پنج گرم نمک در روز مصرف شود. بسته آموزشی و حمایت خواهی کاهش مصرف نمک در سطح ملی، طراحی مداخلات موثر کاهش مصرف نمک در مناطق تحت پوشش و تعیین میزان دریافت و الگوی مصرف نمک در جامعه بخشی از اقداماتی است که برای کاهش مصرف این ماده در کشور انجام شده است. مطالعه ای که در این زمینه انجام شده نشان می دهد میزان مصرف روزانه میوه و سبزیجات در میان سالمندان تهرانی پایین بوده و میزان متوسط مصرف روزانه سبزیجات برای تمام نمونه ها ۱.۷۶ نوبت بوده است. ایران در تولید ۱۵ محصول اصلی باغی دنیا مقام نخست تا دهم را دارد و بیش از چهار درصد از میوه و مرکبات جهان را تولید می کند، اما مصرف آن در کشورمان کمتر از میزان استانداردهای جهانی است. این درحالی است که روزانه هر فرد باید حداقل ۴۰۰ گرم میوه و سبزیجات مصرف کند، اما سرانه مصرف این محصولات در کشور ۱۰۰ گرم است.   منبع: ایسنا نوشته الگوی تغذیه ای ایرانی ها سالم نیست اولین بار در تجارت نیوز پدیدار شد.