مطالب مرتبط:
همه چیز در مورد میگو/چه طور میگو انتخاب کنیم و بپزیم؟

همه چیز در مورد میگو/چه طور میگو انتخاب کنیم و بپزیم؟

همه چیز در مورد میگو/چه طور میگو انتخاب کنیم و بپزیم؟ -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی ...

براق کردن هویج به روش کلاسیک

هویج های براق شده را می توانید برای تزیین مرغ، دور ظرف چیده و یا به عنوان مخلفات و یا پیش غذا برای انواع غذاها استفاده کنید   هو ...

آموزش طرز تهیه چند نوع سالاد متفاوت و ساده

آموزش طرز تهیه چند نوع سالاد متفاوت و ساده

loading... طرز تهیه چند نوع سالاد خوشمزه رو امروز بهتون یاد میدیم، اگر این روزها سری به انواع رستوران های لوکس بزنید می بینید که گاها تنوع و قیمت سالاد از غذای اصلی بیشتر است. در تهیه سالاد تنوع زیادی وجود دارد و شما می توانید با کمی خلاقیت ...

جدیدترین مدل تزیین سالاد 2015 - 1394

جدیدترین مدل تزیین سالاد 2015 - 1394

جدیدترین مدل تزیین سالاد 2015 - 1394 -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: تزیین سالاد ...

طرز تهیه ماهی کباب بندری

طرز تهیه ماهی کباب بندری

طرز تهیه ماهی کباب بندری - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی  با اینکه ...

طبخ ماهی سفید گردپیج

طبخ ماهی سفید گردپیج

طبخ ماهی سفید گردپیج سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی   ...

تبلیغات بالای پست فست

تبلیغات بالای پست فست

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

تیرامیسوی لیمو، عجب چیزیه!

تیرامیسوی لیمو , قالب را حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس روی تیرامیسو پوست رنده شده لیموترش بریزید و سرو کنید. نوشته تیرامیسوی لیمو، عجب چیزیه! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه اشکنه

طرز تهیه اشکنه

اشکنه یکی از غذاهای سریع و آسانی است که به انواع مختلفی می توان طبخ کرد. آسمونی در این بخش طرز تهیه اشکنه به چند روش مختلف را برای شما عزیزان منتشر می کند.طرز تهیه اشکنهمواد لازم برای تهیه اشک ...

طرز تهیه قورما شورباسی

قورما شورباسی غذای خوشمزه محلی استان آذربایجان شرقی، روستای دیزج امیرمدار است. مواد لازم برای قورماشورباسی گوشت گوسفند دنبه و چربی گوسفند پیاز لپه زعفران نمک رب ادویه طرز تهیه قورماشورباسی گوشت را قطعه قطعه می کنیم و سپس آنها را می شوییم. آب را در دیگ مسی یا آلومینیومی ...

طرز تهیه کاپ کیک «ردولوتِ عاشقانه»

کاپ‌ کیک ,ردولوت یا کیک قرمز مخملی یکی از هیجان انگیزترین کیک هایی است که می‌تواند در میهمانی ها و جشن ها استفاده شود.مواد مورد نیاز کاپ‌ کیکآرد (الک شده): ۲٫۵ پیمانهروغن مایع: سه چهار ...

طرز تهیه ی گراتن سبزیجات

طرز تهیه ی گراتن سبزیجات

گراتن سبزیجات یک غذای مناسب برای کسانی است که تصمیم دارند کمتر از گوشت استفاده کنند. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی گراتن سبزیجات با ما همراه باشید.  اختصاصی تابناک باتو؛ گراتن سبزیجات یک غذای مناسب برای کسانی است که تصمیم دارند کمتر از ...

طرز تهیه بروسکتای بادنجان و نعناع

bruschetta بروسکتا پیش غذا یا اسنکی ایتالیایی است که در آنجا به عنوان بقاب اول سرو می شود.  مواد لازم بروسکتا ی بادنجان و نعناع بادنجان 2 عدد روغن زیتون بکر 8 قاشق سوپخوری سرکه سفید 3 قاشق غذا خوری جعفری ریز خرد شده 2 شاخه برگ نعناع تازه و خرد شده 1 مشت کو ...

طرز تهیه گوجه سوخاری

طرز تهیه پیش غذای ساده و خوشمزه گوجه سوخاری را به شما آموزش می دهیم.  مواد لازم برای گوجه سوخاری گوجه فرنگی به مقدار لازم آرد سفید کمی مخلوط شیر و تخم مرغ کمی پودر سوخاری کمی فلفل سیاه کمی طرز تهیه گوجه سوخاری گوجه های رسیده ، قرمز و در عین حال سفت رو انتخاب م ...

پنکیک بدون تخم مرغ

پنکیک مواد لازم: ۱۲۵ گرم آرد بدون گلوتنجایگزین تخم مرغ معادل یک عدد تخم مرغ کامل ( دو و یک دوم پیمانه نشاسته سیب زمینی،یک و یک دوم پیمانه نشاسته تاپیوکا، دو سوم پیمانه بکینگ پودر،یک سوم پیمانه جوش شیرین)۲۵۰ میلی لی ...

طرز تهیه نان پنیری، خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه نان پنیری، خوشمزه و متفاوت

وب سایت دونفره: میشه گفت یه جورایی آشپزی کردن دیگه جز وظایف خیلی از ما خانوم ها به حساب میاد و ممکنه بعضی وقت ها خستمون کنه. اما همیشه میتونیم با تنوع دادن در غذاهایی که درست میکنیم این کارو برای خودمون لذت بخش کنیم. یکی از تنوع های اساسی تو آشپزی هم پخت نون ...

دستور پخت فیله ماهی با اسفناج

دستور پخت فیله ماهی با اسفناج

دستور پخت فیله ماهی با اسفناج-به عنوان سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی, مواد غذایی, ماهی, غذاهای دریایی, آموزش پخت غذاهای دریایی به عنواندر ایران: مواد غذایی ودریایی دستور فیله ماهی با اسفناج class="Uimg">آکاایران: دستور طبخ فیله ماهی با اسفناج زمان آماده سازی:  5دقیقه زمان طبخ:  60دقیقه مناسب برای:  مواد لازم:  طرز طبخ و تهیه:  اسفناج های خرد شده را درون یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید. به گزارش آکاایران: پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده ورقه ورقه برش دهید درون ماهیتابه یک قاشق سوپخوری روغن ریخته و پیازها را با حرارت ملایم تفت بدهید تا طلایی رنگ بشوند. یک قاشق سوپخوری پودر ژله به پیاز اضافه کرده کمی هم بزنید. فلفل دلمه ای را به شکل نوارهای باریک برش داده به مخلوط بیفزایید. آنها را به مدت یک دقیقه دیگر بپزید. ماهیتابه را از روی شعله گاز برداشته و مخلوط پیاز را به اسفناج اضافه کنید. روی کاسه را بپوشانید و کنار بگذارید. فیله ماهی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و کمی نمک و فلفل روی آنها بپاشید. همان ماهیتابه را تمیز کرده و دو قاشق سوپخوری روغن باقیمانده را درون آن بریزید تا گرم شود. سپس فیله های ماهی را به مدت دو دقیقه در آن سرخ کنید. حرارت را کاملا ملایم کنید و فیله ها را به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزید. فیله ها را در نهایت در ظرف مخصوص سرو قرار داده روی آنها را بپوشانید تا گرم بمانند. باقیمانده پودر ژله را درون ماهیتابه ریخته آن را حرارت دهید سپس این ژله را با قاشق روی فیله ها بریزید. مخلوط اسفناج و پیاز را کمی قبل از سرو با سرکه مخلوط کرده اطراف فیله ها را با آن تزیین کنید. .منبع : مطالب مرتبط فیله ماهی با اسفناج فیله ماهی با اسفناج آشنایی با تهیه فیله ماهی با اسفناج دستور پخت فیله ماهی بریان دستور پخت خوراک فیله ماهی دستور پخت فیله ماهی با اسفناج گردآوری توسط بخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی سایت میهن مگ نسخه پرینت نسخه pdf ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین