counter create hit

مطالب مرتبط:
ناگفته هایی درباره پسته

ناگفته هایی درباره پسته

ناگفته هایی درباره پسته - آکا سایت سلامتبخش خواص حبوبات ، خواص تنقلات حبوبات و تنقلات در سلامت ناگفته هایی درباره پسته ...

روغن ارده و روغن کنجد چه تفاوتی دارد؟

روغن ارده و روغن کنجد چه تفاوتی دارد؟

روغن ارده و روغن کنجد چه تفاوتی دارد؟ - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: به گزارش ایران ناز ...

نکاتی مهم در رابطه با میگو

نکاتی مهم در رابطه با میگو

نکاتی مهم در رابطه با میگو - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: به گزارش ایران ناز ...

7 نمک مخفی در غذاهایتان که آنها را نمی شناسید

 خیلی از ما آگاهانه یا ناآگاهانه، بیشتر از2400 میلی‌گرم سدیم را در طول روز دریافت می‌کنیم. مصرف آگاهانه مخصوص آن گروه از افرادی است که عادت به خوردن غذاهای خوش‌نمک و حتی شور دارند و مصرف ناآگاهانه که بر ...

اهیمت دفتر روزانه

اهیمت دفتر روزانه

اگر میخواهید وزنتان را کم کنید، خوش اندام شوید و بدنی زیباتر داشته باشید، شروع به نوشتن دفتر روزانه تناسب اندام خود کنید. این کار بر روی روحیه شما تاثیر مثبتی خواهد داشت و به شما انگیزه خواهد داد، بدون اینکه به شما بگوید چه کاری را انجام دهید. ...

با زنجبیل درد مفاصل را درمان کنید

با زنجبیل درد مفاصل را درمان کنید

زنجبیل می تواند درد مفاصل را از بین ببرد. برای از بین بردن درد مفاصل نیاز نیست هر دارویی را مصرف کنید، می توانید زنجبیل را استفاده کنید و از درد خود بکاهید. درمان درد مفاصل با زنجبیل به عقیده ی محققان افرادی که از  ...

ادویه هایی برای سلامتی

ادویه هایی برای سلامتی

ادویه‌هایی برای سلامتی معمولاً اکثر افراد، غذاهای ادویه‌دار را دوست دارند و از ادویه‌ها در تهیه‌ی غذاهای خود استفاده ...

چگونه می توانیم از زیاد فکر کردن در مورد مسائل اجتناب کنیم؟

چگونه می توانیم از زیاد فکر کردن در مورد مسائل اجتناب کنیم؟

بسیاری از روانشناسان به‌راحتی توصیه می‌کنند: «به خودت ایمان داشته باش!» ولی افرادی که به زیاد فکر کردن عادت دارند، نیاز دارند که یک گروه یا سیستم حمایتی بی‌طرف و مستقل، ارزش‌های منحصربه‌فرد آنان را به رسمیت بشناسد و تأیید کند. اغلب افرادی که می‌خواهند تفکر بیش‌ازح ...

10 تا از خواص اثبات شده بلوبری

10 تا از خواص اثبات شده بلوبری

10 تا از خواص اثبات شده بلوبری سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم 10 تا از خواص اثب ...

تهیه داروی ضد انگل با چوب میخک و تخم کتان

تهیه داروی ضد انگل با چوب میخک و تخم کتان

تهیه داروی ضد انگل با چوب میخک و تخم کتان - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: شما می توانید با این ...

اشپل ماهی همراه با فواید و مضرات آن

اشپل ماهی همراه با فواید و مضرات آن

اشپل ماهی همراه با فواید و مضرات آن - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: اشپل ماهی همان طو ...

فواید عرق کاسنی و تاثیرات آن بر بدن

فواید عرق کاسنی و تاثیرات آن بر بدن

فواید عرق کاسنی و تاثیرات آن بر بدن از جمله فواید عرق کاسنی تصفیه خون و شستشوی کبد است.  ...

تغذیه مناسب قبل از خواب باید چگونه باشد؟!

تغذیه مناسب قبل از خواب , غذاهای پرچرب سبب رفلاکس اسید می شوند؛ بسیاری از افراد نمی دانند که مواد غذایی خاص از جمله کیک سرشار از چربی هستند، اما این چربی در شکر پنهان شده است. نوشته تغذیه مناسب قبل از خواب باید چگونه باشد؟! اولین بار در تغذیه و سلامت ...

خواص بی نظیر بادام و روغن بادام!

خواص روغن بادام , استفاده از روغن بادام یکی از بهترین روغنها برای ماساژ درمانی است و باعث تسکین دردهای عضلانی میشود. نوشته خواص بی نظیر بادام و روغن بادام! اولین بار در تغذیه و سلامت پدیدار شد. ...

۱۶ ماده خوراکی ارزان اما سرشار از پروتئین

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

فواید ویتامین C برای بدن و عوارض کمبود آن

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

تفاوت بین مواد غذایی پخته و خام

تفاوت های بین خوراکی های پخته و خام

هیئت تحریریه ترجمه دانش در اینترنت   طرفداران خام وگان ، از این روش تغذیه به دلیل کالری کمتر و مواد مغذی بیشتری به پوست خود را ظاهر و احساس سیری بیشتر است. خوش آمدید. اما متخصصان تغذیه بر این باورند که خام گیاه دقیقا چنین نتایج. بسته بر روی چه نوع از مواد غذایی که شما می خواهید این مواد غذایی شما را, کسب درآمد, غذا خوردن در فرم اولیه می تواند شما را به برخی از اهداف این روز است. اما غذاهای پخته شده و غیره. ویتامین ها و مواد معدنی است که بدن شما نیاز دارد. به گفته کارشناسان تغذیه" او گفت:. برخی از سبزیجات زمانی که مصرف خام. مواد مغذی بیشتری به بدن در نوار اما برخی دیگر از سبزیجات وقتی پخته می شوند، این فواید را دارند." فقط خام خواری، غذاهایی را که باید پخته و یا فرآوری شوند، مانند گوشت، لبنیات و تخم مرغ، را به طور خودکار از فهرست غذایی خارج می کند. این مواد غذایی دارای چربی بیشتر و فیبر کمتر هستند و با روش هایی که به حرارت نیاز دارد و افزودن نمک، شکر، روغن و دیگر افزودنی هایی که فرد را به اضافه وزن، التهاب و بیماری مبتلا می کند، آماده می شوند. بیشتر میوه ها و سبزیجات برای مصرف شدن، نیازی به پخته و یا فرآوری شدن، ندارند. مصرف فیبر به اندازه کافی- 25 تا 30 گرم در روز – سیستم گوارش را سلامت نگه می دارد و از آنجایی که مدت هضم آن طولانی است، ما را به سرعت سیر می کند. مواد خوراکی سرشار از فیبر برای کسانی که می خواهند لاغر شوند، بسیار عالی است. پختن غذا، به ویژه در دماهای بالا، باعث شکسته شدن دیواره های سلولی گیاهان- از جمله سبزی ها – شده و باعث می شود مواد مغذی آنها از میان بروند. این موضوع به ویژه در مورد ویتامین های حل شدنی در آب، مانند ویتامین های C و B، صادق است. اما برخی از مواد غذایی هرقدر هم که دارای مغذی های فراوان باشند، را نمی توانیم خام مصرف کنیم. زیرا بدن مان نمی تواند آنها خرد و هضم کند. بنابراین خام خوردن آنها موجب می شود، هیچ ماده مغذی به بدن مان نرسد، مگر اینکه پخته شوند. در ضمن خوراکی های بیش از حد پخته، تمام مواد مغذی خود را از دست می دهند. از طرفی برخی از مواد خوراکی، وقتی کمی حرارت می بینند و پخته می شوند، مواد مغذی بیشتری خواهند داشت. در ادامه به برخی از خوراکی ها و مقدار مواد مغذی شان در صورت خام خواری و یا پخته شدن، اشاره شده است: کلم بروکلی بروکلی مانند دیگر ابرخوراکی ها سرشار از فیبر، ویتامین و آنتی اکسیدان است. خام (دو فنجان): فیبر (4.8 گرم)، ویتامین A (1.20 میلی گرم)، ویتامین C (162.4 میلی گرم) پخته (کمتر از یک فنجان): فیبر (10.4 گرم)، ویتامین A ( 5.11 میلی گرم)، ویتامین C (202.4 میلی گرم) بررسی ها نشان داده است فقط یک ماده مغذی در بروکلی، یعنی سولفورافان، وجود دارد که وقتی پخته می شود، از بین می رود. این ماده در سلول های بدن، عمل سم زدایی انجام داده و با سرطان مبارزه می کند. کلم بروکسل کلم بروکسل به دلیل خواص ضد سرطانی و ضد دیابتی اش بسیار محبوب است. در ضمن سلامت استخوان ها را نیز افزایش می دهد. خام (2 فنجان): فیبر (8گرم)، ویتامین K (106 میکروگرم)، ویتامین B6 (0.4 میلی گرم) پخته (2 فنجان): فیبر (8گرم)، ویتامین K (436 میکروگرم)، ویتامین B6 (0.4 میلی گرم) هویج سبزی های ریشه ای مانند هویج برای بهداشت دهان بسیار مفید و سرشار از آنتی اکسیدان هستند. پختن آنها برخی از مواد مغذی شان را از بین می برد. خام ( یک فنجان): فیبر (3.6 گرم)، ویتامین C (7.6 میلی گرم)، پتاسیم (410 میلی گرم) پخته ( یک و نیم فنجان): فیبر (2.3 گرم)، ویتامین C (2.8 میلی گرم)، پتاسیم (183 میلی گرم) هویج ها سرشار از بتاکاروتن هستند. عمل هضم، این ماده را به ویتامین A در بدن تبدیل می کند. رنگ روشن هویج ناشی از بتاکاروتن است و برای بینایی ماده مغذی مفیدی است. بررسی ها نشان داده است که هویج پخته، بتاکاروتن بیشتری نسبت به هویج خام دارد. زنجبیل این ادویه ریشه ای، برای هر نوع درمانی، از سوء هاضمه گرفته تا حالت تهوع صبحگاهی، مفید است. در ضمن زنجبیل منبعی عالی از آنتی اکسیدان است و اثرات ضد التهابی دارد. در ضمن افزودن زنجبیل به غذا، طعم مطلوب تری به آن می دهد و پخته آن مواد مغذی بیشتری دارد. خام (یک قاشق غذاخوری): ویتامین C (0.1 میلی گرم)، منیزیم (0.9 میلی گرم)، پتاسیم (8.3 میلی گرم) پخته (1/4 قاشق غذاخوری): ویتامین C (0.4 میلی گرم)، منیزیم (9.7 میلی گرم)، پتاسیم (70.5 میلی گرم) کلم پیچ کلم پیچ فاقد کالری است اما سرشار از آنتی اکسیدان و مواد مغذی است که سلامت گوارش را تضمین می کند. برای کسانی که گوشت نمی خورند، کلم پیچ منبعی عالی از آهن است. پخته و خام آن به یک اندازه مواد مغذی به بدن می رساند. خام (2 فنجان): پروتئین (4.4 گرم)، آهن (2.2 میلی گرم)، کلسیم (181 میلی گرم) پخته (کمتر از 2 فنجان): پروتئین (5 گرم)، آهن (2.4 میلی گرم)، کلسیم (187.2 میلی گرم) کلم قرمز کلم قرمز،  بدن را در برابر انواع پیری محافظت می کند؛ پوست، مغز و چشم ها را جوان تر نگه می دارد. علاوه بر آن سرشار از فیبر است و خوراکی عالی برای کسانی است که رژیم می گیرند. کلم قرمز منبعی غنی از فولات است که با افسردگی و سرطان مبارزه کرده و موجب سلامت قلب بزرگسالان می شود. فولات نوعی ویتامین B، است و برای زنان باردار ماده مغذی مهمی است، زیرا موجب شکل گرفتن جمجمه و نخاع جنین می شود. البته خوردن خام کلم بهتر از پخته شده آن است. خام (دو فنجان): ویتامین K (68 میکروگرم)، فولات (32 میکروگرم)، کلسیم (80 میلی گرم) پخته (شش و نیم فنجان): ویتامین K (21 میکروگرم)، فولات (10.6 میکروگرم)، کلسیم (10.4 میلی گرم) کلام آخر هنگام اتخاذ رژیم غذایی مجبور نیستید که حتما از یک نوع رژیم غذایی خاص پیروی کنید. تمام رژیم های غذایی، حاوی میوه و سبزیجات هستند اما مقدار ضروری و مناسب بدن هر فرد، با دیگری متفاوت است. بنابراین با توجه به نیازهای غذایی تان، رژیم غذایی مناسبی اتخاذ کنید. منبع: http://www.dailymail.co.uk