مطالب مرتبط:
دستور پخت کاری ماهی هندی

دستور پخت کاری ماهی هندی

دستور پخت کاری ماهی هندی -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی آکاایران: غذای د ...

زیباترین تزیین پلو برای سفره های اصیل ایرانی

زیباترین تزیین پلو برای سفره های اصیل ایرانی

زیباترین تزیین پلو برای سفره های اصیل ایرانی -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: تزیین پلو ...

ماهیِ قری و فری !

ماهیِ قری و فری !

ماهیِ قری و فری ! -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: برای روز عید با یک ماهی فری با تز ...

روش تهیه ماکارونی گرم با پنیر و گردو

روش تهیه ماکارونی گرم با پنیر و گردو

روش تهیه ماکارونی گرم با پنیر و گردو -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی روش تهیه ...

طرز تهیه گمج کباب

طرز تهیه گمج کباب

طرز تهیه گمج کباب - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   در این پست از سا ...

طرز تهیه ترافل برای تزیین میز تولد مرحله به مرحله

طرز تهیه ترافل برای تزیین میز تولد مرحله به مرحله

این روزها تزیین میز تولد چه برای بچه ها و چه برای بزرگ ترها خیلی باب شده اما در صورتی که قرار باشه همه تزیینات ائم از کیک و شیرینی و ... رو بخریم هزینه ی زیادی باید پرداخت کنیم، در صورتی که خودمون میتونیم توی خونه با صرف کمی حوصله و سلیقه خیلی ...

سس زنجبیل؛ طعم دهنده ای لذیذ

سس زنجبیل؛ طعم دهنده ای لذیذ

مزه‌دار کردن سالاد، مرغ و انواع ساندویچ‌ها یکی از هنرهای هر سرآشپزی می‌باشد. برای این امر، از انواع گوناگون سس‌ها استفاده می‌شود. یکی از این سس‌های لذیذ، سس با طعم زنجبیل است که امروز آموزش آن را برای شما قرار داده‌ایم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی ...

غذای کودک ایرانی، این آبگوشت را امتحان کنید!

غذای کودک ایرانی، این آبگوشت را امتحان کنید!

بیتوته: شاید آبگوشت معروف ترین و قدیمی ترین غذای ایرانیان باشد؛ ترکیبی خوش خور از گوشت و نخود و لوبیا و صدالبته کمی دنبه و پیاز و ادویه جات! این غذا دیگر به روش تهیه و دستور پخت نیازی ندارد اما آبگوشت با آب نار با آبگوشت همیشگی اندکی متفاوت است. ...

طرز تهیه رولت گوشت در کمترین زمان

طرز تهیه رولت گوشت در کمترین زمان

  به گزارش تیتربرتر طرز تهیه این غذای ساده و خوشمزه در کمترین زمان ممکن به شرح زیر می باشد.   مواد لازم برای 5 نفر:   ...

طرز تهیه کوکو ماکارونی

طرز تهیه کوکو ماکارونی

پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر (titrebartar.ir) : مواد لازم   ...

طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی

طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی

4 نفر (اندازه سرو: حدود 2 پنکیک، بدون شربت یا عسل) این پن ...

حلیم بادمجان

حلیم بادمجان

برترین ها: حلیم بادمجان پیش غذایی سنتی و مجلسی است که طرز تهیه دو مدل آن را برایتان آورده ایم.  این حلیم دل‌چسب ایرانی، مناسب مهمانی‌های شما بوده و با تزیین رنگینی که می‌شود به سفره شما رنگ و لعاب می‌دهد. حلیم بادمجان یک غذای خوش‌مزه و پرطرفدار در بین ما ایرانی‌ها ا ...

افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد!

سبزیجات برگ دار، پروتئین کم چربی و سبزیجات سرشار از فیبر همگی از ترکیبات اصلی یک سالاد سالم و خوشمزه هستند. نوشته افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

چگونه به آماده کردن پاستا به روش ایتالیایی با پنیر و بیشتر

طرز تهیه اسپاگتی به روش ایتالیایی با پنیر موزاریلا

چگونه به آماده کردن پاستا به روش ایتالیایی با پنیر و بیشتر -به عنوان موقعیت پخت و پزبخشی از مواد غذایی چگونه به آماده شدن پاستا راه با کوه بیشتر به عنوانبرای ایران: نحوه تهیه پاستا راه با کوه بیشتر به عنوانبرای ایران: گزارش بهایران: ● مواد لازم: ▪ ماکارونی ۱ بسته(۷۰۰ گرم) ▪ گوشت چرخ کرده نیم کیلو ▪ سس گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری ▪ پیاز ۱ عدد بزرگ ▪ فلفل دلمه ۲ عدد ▪ نمک و فلفل بمقدار لازم ▪ پنیر موزاریلا بمقدار لازم ● طرز تهیه: ۱) ماکارونی را به مدت ۷ دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کرده ایم می پزیم. سپس آن را آبکش کرده و روی آن آب سرد ریخته می شود تا بهم نچسبند. ۲) پیاز را سرخ می کنیم و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا آب آن گرفته شود. ۳) سس گوجه فرنگی و فلفل دلمه و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده،می گذاریم گوشت با دو سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت ۱ ساعت بپزد.(در صورتیکه آب آن کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه می کنیم تا وقتیکه گوشت کاملا پخته باشد و آب آن کاملا بخار شود) ۴. نصف ماکارونی ها را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن را مایه گوشتی آماده شده ریخته می شود. سپس روی گوشت را با بقیه ماکارونی ها می پوشانیم. و روی ماکارونی را پنیر موزاریلا رنده شده می پاشیم. ۵. ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود.نوش جان! گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی آکا ایران .منبع : مطالب مرتبط اسپاگتی کلاسیک ایتالیایی اسپاگتی گل کلم با پنیر مخصوص ناپولی، غذاهای گیاهی طرز تهیه اسپاگتی با سس ماریانا,اصیل ترین اسپاگتی های ایتالیا سوپ ایتالیایی قارچ با پنیر و خامه اسپاگتی پومودورو؛ اسپاگتی گوجه و ریحان طرز تهیه اسپاگتی به روش ایتالیایی با پنیر موزاریلا گردآوری توسط بخش غذاهای اروپایی سایت میهن مگ نسخه پرینت نسخه pdf ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین