مطالب مرتبط:
دستور پخت خوراک ماهی سفید با کاری

دستور پخت خوراک ماهی سفید با کاری

دستور پخت خوراک ماهی سفید با کاری -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی آکاایران: غذا ...

دستور پخت سالمون با سس ماست و ترخون

دستور پخت سالمون با سس ماست و ترخون

دستور پخت سالمون با سس ماست و ترخون -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی آکاایران: ...

براق کردن هویج به روش کلاسیک

هویج های براق شده را می توانید برای تزیین مرغ، دور ظرف چیده و یا به عنوان مخلفات و یا پیش غذا برای انواع غذاها استفاده کنید   هو ...

دستور تهیه پاستای صدفی با ماهی تن

دستور تهیه پاستای صدفی با ماهی تن

دستور تهیه پاستای صدفی با ماهی تن -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی دستور تهیه ...

طرز تهیه کوفته پنیری یک فینگرفود لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه کوفته پنیری یک فینگرفود لذیذ و خوشمزه

رقبای نیمه جان تلگرام! رقبای تلگرام , بیسفون، واتس اپ، الو و … اینها همه نرم افزارهایی هستند که آرزو دارند حاکم موبایل کاربران ایرانی شوند و جای تلگرام را بگیرند اما برای این کار باید در یک رقابت سخت پیروز شوند. برای پیروزی در این رقابت هر کدام از این نرم افزا ...

طرز تهیه سالاد لوبیا سبز پنیری

طرز تهیه سالاد لوبیا سبز پنیری

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : ...

استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

مجله زندگی ایده آل: در ایران بهتر است ران گوسفند در خورش استفاده شود و مرغ و گوشت گوساله برای تهیه كباب مصرف شود. نان سنگك هم علاوه بر خوشمزگی، سبوس‌دار است و رژیمی است. در این مطلب طرز تهیه استیک مرغ با نان سنگک سرخ شده و سس ماست را برایتان آورده ایم. ...

سبزی پلو با ماهی مجلسی + طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شب عید خوشمزه

سبزی پلو با ماهی مجلسی + طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شب عید خوشمزه

سبزی پلو با ماهی مجلسی + طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شب عید خوشمزه سبزی پلو با ماهی طرز تهیه سبز ...

طرز تهیه قورما شورباسی

قورما شورباسی غذای خوشمزه محلی استان آذربایجان شرقی، روستای دیزج امیرمدار است. مواد لازم برای قورماشورباسی گوشت گوسفند دنبه و چربی گوسفند پیاز لپه زعفران نمک رب ادویه طرز تهیه قورماشورباسی گوشت را قطعه قطعه می کنیم و سپس آنها را می شوییم. آب را در دیگ مسی یا آلومینیومی ...

نحوه پخت نخودپلو خوش طعم

نحوه پخت نخودپلو خوش طعم

نحوه پخت نخودپلو, پلو همراه حبوبات, درست کردن نخودپلو نحوه پخت نخودپلو, پلو همراه حبوباتاگر طرفدار پلوهای مخلوط هستید و از طرفی علاقه دارید که برنامه غذایی متنوعی دا ...

دستور پخت چند مدل قارچ شکم پر

دستور پخت چند مدل قارچ شکم پر

برترین ها: قارچ شکم پر یکی از پیش غذاهای ساده، شیک و خوشمزه است که به راحتی آماده و سرو می شود. برای تهیه این غذا به تعدادی قارچ بزرگ نیاز داریم. اگر چه این غذا قارچ شکم پر نام دارد ولی با توجه به اینکه قارچ دارای بافتی ظریف است، خالی ...

نوشیدنی طبیعی برای ترک سیگار!

مواد لازم:   ۱ لیتر آب ۴۰۰ گرم عسل (یا شیره‌ی درخت افرا) ۲ قاشق سوپ‌خوری زردچوبه ریشه‌ی زنجبیل به ا ...

دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی

اگر به دنبال خورشت سنتی بسیار متفاوت و خوشمزه ای هستید، بز قورمه را امتحان کنید که به عقیده ی بسیاری طعمی فوق العاده دارد. نوشته دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید!

یک قاشق پر فراستینگ به کیک اضافه کنید. در صورت نیاز بیشتر بریزید تا مواد کاملا خمیری شود. نوشته با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

آموزش تهیه پیتزا ماکارونی

آموزش تهیه پیتزا ماکارونی

پیتزا ماکارونی یکی از غذاهایی است که طرفداران بسیار زیادی دارد. آسمونی در این بخش دو نوع طرز تهیه پیتزا ماکارونی را برای شما عزیزان منتشر می کند. دعوت می کنیم تا پایان همراهمان باشید.روش اول طرز تهیه پیتزا ماکارونی ...

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

کیک شکلات. برای دوستداران شکلات خامه

مافین شکلاتی؛ برای طرفداران شکلات و خامه

ماهانه کیک و شیرینی: کیک شکلات و آب نبات زیبا و خوشمزه خواهد شد که به تصویب رسید.     مواد لازم: آرد: جام بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری فایل: یک چهارم قاشق چای خوری آب داغ: یک دوم فنجان پودر کاکائو: دوم فنجان شکر: دوم فنجان شکر قهوه ای: یک سوم فنجان نفت: دوم فنجان صفحه اصلی: 2 عدد وانیل: یک قاشق چای خوری لبنان: دوم فنجان مواد مورد نیاز روش: پودر شکر: یک دوم پیمانه کرم تارتار: سه چهارم قاشق غذا خوری آب: 2 قاشق غذاخوری شکلات تلخ (ذوب شده): یک دوم فنجان شکل یک کرم: جام روش تهیه:1. آرد و بکینگ پودر و نمک را در یک ظرف مناسب ترکیب با. 2. آب گرم و پودر کاکائو و غیره. یا ... روغن و تخم مرغ و وانیل در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید.   3. مخلوط آرد و ماست را به مواد اضافه و مخلوط کنید.   4. خمیر به دست آمده را در قالب های مافین از قبل چرب شده و آرد پاشیده شده بریزید (طوری که حدود سه چهارم حجم قالب ها پر شود) و به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا مافین ها بپزند. آنها را پس از خنک شدن از قالب در آورید. برای تهیه رویه:1. پودر شکر، کرم تارتار و آب را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنید تا به غلظت مناسب برسند.   2. سپس این مخلوط را در قیف قنادی بریزید و کنار بگذارید.   3. خامه فرم گرفته را در قیف قنادی بریزید و قسمت ته مافین ها پایپ کنید تا داخل آنها کمی با خامه پر شود.   4. روی مافین ها را به شکلات تلخ ذوب شده آغشته کرده و با مخلوط رویه تزئین کنید.   5. آنها را به مدت 5 دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد. سپس سرو کنید.